Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΜΠΑ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΦΗΒΩΝ-ΜΕΑΝΙΔΩΝ

Tην Κυριακή 19/1/2020 πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη οι προκριματικοί αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Απλού Εφήβων-Νεανίδων (Κ18).
Στη διοργάνωση  συμμετείχαν 48 αθλητές και 20 αθλήτριες από 15 σωματεία της Β. Ελλάδας, διεκδικώντας τις 7 θέσεις πρόκρισης για τους εφήβους και τις 5 για τις νεάνιδες. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας συμμετείχαν με 5 αγόρια και 4 κορίτσια. Αγωνίστηκαν οι: Ιωσήφ Ελσάμι, Σωτήρης Μούσιας, Κων/νος Σωτηρίου, Ζαχαρίας Ελσάμι, Κων/νος Φραγκάκης, Γεωργία Πρωτοπαπαδάκη Δέσποινα Άμπα, Αλεξία Μάλο, Γεωργία Σπανού. Την πρόκριση στους τελικούς την πήρε άνευ αγώνος η Χρυσή Φωτιάδου λόγω της υψηλής θέσης που κατέχει στην βαθμολογία της κατηγορίας.

Δέσποινα Άμπα
Τελικά την πρόκριση πήραν ο Κων/νος Σωτηρίου στους εφήβους και η Δέσποινα Άμπα στις Νεάνιδες έχοντας εξαιρετική επίδοση. Να σημειώσουμε ότι και τα δύο παιδιά ανήκουν σε χαμηλότερη κατηγορία (Παίδες-Κορασίδες). Τα υπόλοιπα παιδιά δεν κατάφεραν να μπουν στις θέσεις πρόκρισης. Έτσι, η Φλώρινα θα έχει τριπλή συμμετοχή στους τελικούς, που θα γίνουν την άνοιξη  στην Αθήνα.




Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν με πάθος. Ευχόμαστε στην  Χρυσή, στην Δέσποινα και στον Κωνσταντίνο καλή επιτυχία στην τελική φάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου