Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

 


Αναχώρησε σήμερα Τετάρτη 26/05/2021 η αποστολή των ΣΑΡΙΣΩΝ για την πόλη Ποτγκόριτσα του Μαυροβουνίου. Η αποστολή αποτελείται από τους αθλητές της ομάδας Σαμπαλή Χρυσοβαλάντη και  Σπανού Γεωργία. Τα δύο παιδιά συνοδεύουν γονείς τους.

Στην Ποτγκόριτσα ο Χρυσοβαλάντης και η Γεωργία θα πάρουν μέρος στο προπονητικό καμπ που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ETTU). Θα πάρουν μέρος οι δύο καλύτεροι αθλητές της κατηγορίας Κ12 από 22 χώρες της Ευρώπης. Τα παιδιά της Φλώρινας κατέχουν την 1η θέση στην Πανελλήνια Κατάταξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας (Ε.Φ.Ο.Επ.Α) και έτσι απέκτησαν το δικαίωμα της συμμετοχής.

Τα κέρδη από τη συμμετοχή στο τόσο σημαντικό αυτό προπονητικό καμπ για τα δύο παιδιά αναμένεται να είναι πολλαπλά. Αφενός η προπόνηση κάτω από τις οδηγίες διακεκριμένων Ευρωπαίων Προπονητών και αφετέρου η κοινή προπόνηση με κορυφαίους αθλητές από προηγμένες στο άθλημα χώρες, θα δώσουν πρωτόγνωρες εμπειρίες στα δύο παιδιά, που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο διεθνή χώρο.

Ευχόμαστε στον Χρυσοβαλάντη και στην Γεωργία καλή δουλειά, να γυρίσουν πίσω σοφότεροι και δυνατότεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου