Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

 

Πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 12-13/3/2022 οι προκριματικοί αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων –Νεανίδων (Κ18).

Οι αγώνες έγιναν περιφερειακά για την ανάδειξη των παδιών που θα συμμετέχουν στην τελική φάση, που θα γίνει στην Πάτρα. Για τη Βόρεια Ελλάδα οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 12/3/2022 στη Φλώρινα. Πήραν μέρος 63 παιδιά από 19 συλλόγους διεκδικώντας τις 10 θέσεις πρόκρισης για τα αγόρια και τις 5 για τα κορίτσια.


Από τις ακαδημίες των Σαρισών πήραν μέρος 5 κορίτσια και 6 αγόρια: Δέσποινα Άμπα, Αλεξία Μάλο, Γεωργία Σπανού, Ειρήνη Χρυσοστομίδου, Νεστορία Χρυσοστομίδου, Ιωσήφ Ελσάμι, Σωτήρης Μούσιας, Αναστάσιος Σερίδης, Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής, Λάζαρος Παπαστεφάνου και Σάββας Κοϊτσίδης. Στην Πάτρα αγωνίστηκαν επίσης ο Κων/νος Σωτηρίου και ο Ζαχαρίας Ελσάμι.

Την πρόκριση τελικά πήραν η Δέσποινα Άμπα, που κατέκετησε και το χάλκινο μετάλλιο στους αγώνες, ο Σωτήρης Μούσιας που βρέθηκε στην οκτάδα, ο Κων/νος Σωτηρίου, 2ος στην Πάτρα και η Χρυσή Φωτιάδου με απευθείας πρόκριση.

Τους αγώνες στην Φλώρινα στήριξαν ενεργά οι: Coffee Train, Coffee Mocha, All day Coffee Bar Rivo. Τους ευχαριστούμε πολύ.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία στους τελικούς!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου