Τρίτη 19 Απριλίου 2022

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΝΕΝΑΝΙΔΩΝ ΟΙ ΑΜΠΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑΔΟΥ

 


Η Δέσποινα Άμπα και η Χρυσή Φωτιάδου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο και τον τίτλο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο αγώνισμα του διπλού νεανίδων. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που τα κορίτσια από τη Φλώρινα κατακτούν το τρόπαιο.

Η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων Νεανίδων διεξήχθη στην Πάτρα στις 16-19/4/2022. Το πρόγραμμα περιελάμβανε τα αγωνίσματα του ομαδικόύ, του απλού, του διπλού και του διπλού μικτού. Πήραν μέρος 45 έφηβοι και 32 νεάνιδες που είχαν πάρει την πρόκριση μέσα από τους προκριματικούς αγώνες. Από τις ακαδημίες των Σαρισών πήραν μέρος 4 κορίτσια και 3 αγόρια.

Από τα κορίτσια μας, η Χρυσή Φωτιάδου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό, αγωνιζόμενη με την ομάδα της ΧΑΝΘ, το χρυσό μετάλλιο στο διπλό με την Δέσποινα Άμπα, το αργυρό στο απλό, ενώ σταμάτησε στην 8άδα του διπλού μικτού.

Η Δέσποινα Άμπα κατέκτησε το χρυσό στο διπλό με την Χρυσή Φωτιάδου, έφτασε στην 8άδα του απλού και στην 16άδα του μικτού διπλού.

Η Αλεξία Μάλο έφτασε ως στην 15άδα του διπλού, στην 20άδα του απλού και στην 32άδα του μικτού διπλού.

Η Γεωργία Σπανού έφτασε ως στην 15άδα του διπλού, στην 32άδα του μικτού διπλού και σταμάτησε στους ομίλους του απλού.

Από τα αγόρια την διάκριση γνώρισαν οι Κων/νος Σωτηρίου και Ζαχαρίας Ελσάμι, οι οποίοι αγωνιζόμενοι στο ομαδικό με την ομάδα του Φοίνικα Πατρών κατέκτησαν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Με την διάκρισή τους αυτή απέκτησαν και τα μπόνους μόρια για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Στα υπόλοιπα αγωνίσματα ο Κων/νος και στο απλό και στο διπλό και στο διπλό μικτό έφτασε μέχρι την 16άδα.

Ο Σωτήρης Μούσιας έφτασε ως στην 16άδα του διπλού, στην 32άδα του μικτού διπλού και σταμάτησε στους ομίλους του απλού.

Απευθύνουμε πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας για τις σπουδαίες εμφανίσεις και τις επιτυχίες τους και στον προπονητή τους Μάρκ Πίνκ για την εξαιρετική του δουλειά. Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου