Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Η ΦΛΩΡΙΝΑ ETOIMAZETAI ΓΙΑ ΤΟ 6ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ


Η Φλώρινα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει μία ακόμα μεγάλη αθλητική εκδήλωση διεθνούς εμβέλειας. Πρόκειται για το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Οι αγώνες θα γίνουν το τριήμερο 08-10/7/2022 στο Κλειστό του ΔΑΚ Φλώρινας. Διοργανωτής είναι οι ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας και συνδιοργανωτές η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και ο Δήμος Φλώρινας. Οι αγώνες τελούν υπό την επίβλεψη της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει αγώνες με αθλητές χωρισμένους σε ηλικιακές κατηγορίες από 40 ετών και άνω και Ανοιχτό Πρωτάθλημα (open) για άντρες και γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας. Το όπεν είναι επαμειβόμενο. Το ενδιαφέρον είναι ήδη αρκετά μεγάλο από την Ελλάδα και τις γύρω χώρες και αναμένεται οι συμμετέχοντες να ξεπεράσουν τους 100.  

Το Φεστιβάλ που γίνεται κάθε χρόνο στη Φλώρινα είναι το μοναδικό διεθνές στην χώρα μας και σταδιακά δείχνει να καταξιώνεται όχι μόνο στην περιοχή μας, αλλά και στις Βαλκανικές χώρες.

Καλούμε όλους τους φίλους του αθλήματος να πάρουν μέρος στους αγώνες και να ζήσουν ανεπανάληπτες αγωνιστικές στιγμές.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6937164317

Τους αγώνες υποστηρίζουν οι ακόλουθει χορηγοί:

Λιγνιτορυχεία Αχλάδας, Coffee Train, Restaurant «Τέρψη», Εκπαιδευτήρια «Μέθοδος», All day cafe bar Rivo, Μπέλλης Α.Β.Ε.Ε., Καφέ Ουζερί «Ο Νικήτας», Γενικό Φροντιστήριο Μ.Ε. «Θεωρητικό», Πλυντήριο Αυτοκινήτων «Ο Αλέκος», Παραδοσιακά Προϊόντα « Ελληνική γη», Ταβέρνα «Το στέκι του Καραγκιόζη», Cafe «Believe», Café Michel, Υγρά Καύσιμα Ουλιάρης, Racing team Χατζηχρήστος, Γυράδικο «Αμβροσία», Εφημερίδα «Ελεύθερο Βήμα», gpsports, Βιβλιοπωλείο «Η Γωνιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου