Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

ΑΜΠΑ ΚΑΙ ΜΑΛΟ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΤΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Δύο μετάλλια είναι ο απολογισμός της συμμετοχής των ΣΑΡΙΣΩΝ στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα αντρών γυναικών που διεξήχθη στη Βέροια την Κυριακή 18/12/2022. Στους αγώνες αυτούς πήραν μέρος 49 αθλητές/τριες από 15 σωματεία της Β. Ελλάδας. ΟΙ ΣΑΡΙΣΕΣ συμμετείχαν με 6 αγόρια και 5 κορίτσια.

Στο βάθρο των νικητών ανέβηκε η Δέσποινα Άμπα κατακτώντας τη 2η θέση στην κατηγορία των γυναικών και η Αλεξία Μάλο που κατέκτησε την 4η θέση στην ίδια κατηγορία. Στην 8άδα βρέθηκαν η Γεωργία Σπανού και η Νεστορία Χρυσοστομίδου, ενώ η Ειρήνη Χρυσοστομίδου  έφτασε μέχρι την 12άδα.

Στα αγόρια και στην κατηγορία των αντρών ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου έφτασε στην 8άδα, ο Σωτήρης Μούσιας στην 12άδα, ο Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής στην 16άδα, ενώ από τους ομίλους αποκλείστηκαν ο Ζαχαρίας Ελσάμι, ο Κων/νος Ισαακίδης και ο επανεμφανιζόμενος Ανδρόνικος Παπαδόπουλος.

Αναλογιζόμενοι, ότι από τους αθλητές μας μόνο ο Ανδρόνικος είναι ενήλικας, θεωρούμε πολύ επιτυχημένη την εμφάνιση των παιδιών μας στην μεγαλύτερη κατηγορία των αντρών-γυναικών. Μία εμφάνιση που μας έδωσε έξι προκρίσεις για τους τελικούς της κατηγορίας που θα γίνουν στο Αμύνταιο τον Μάρτιο.  Προκρίθηκαν όλα τα κορίτσια μας και ο Κων/νος Σωτηρίου από τα αγόρια.

Πολλά συγχαρητήρια στη Δέσποινα και την Αλεξία για τα μετάλλια και σε όλα τα παιδιά και τον προπονητή τους Μαρκ Πινκ για την εμφάνιση και τις προκρίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου