Κυριακή 1 Μαρτίου 2026

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ Κ13

 

Σε μία ακόμα διοργάνωση τα παιδιά των ακαδημιών μας έκαναν πολύ καλές εμφανίσεις και εκπροσώπησαν επάξια τις Σάρισες Φλώρινας.

Το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Παμπαίδων- Παγκορασίδων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (K13) έγινε στην Καβάλα το Σάββατο 28/2/2026. Αφορούσε τις γεωγραφικές περιοχές Μακεδονία, Θράκη, Ήπειρο και Θεσσαλία. Πήραν μέρος 54 παιδιά από 14 συλλόγους των περιοχών αυτών. Οι Σάρισες συμμετείχαν με 2 κορίτσια. Την 11χρονη Φανή Μητροπούλου και την 10χρονη Ραφαηλία Εμμανουηλίδου. Τις αθλήτριές μας συνόδευε ο προπονητής Στέφανος Αμπελακιώτης.

Τα κορίτσια μας, παρόλο που ήταν μικρότερα της κατηγορίας, τα πήγαν περίφημα. Η Ραφαηλία βγήκε 5η και η Φανή 6η. Και οι δύο προκρίθηκαν για τους τελικούς της κατηγορίας. Τις αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!!!

Sarises Victa!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου