Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

1ο όπεν βετεράνων-ανεξαρτήτων της Τ.Ε. Βόρειας Ελλάδας

Την Κυριακή, 5/12/2010 διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη το 1ο όπεν βετεράνων-ανεξαρτήτων της Τ.Ε. Βόρειας Ελλάδα στην αίθουσα του κλιμακίου επιλέκτων στο περίπτερο 1 της ΔΕΘ. Το διοργάνωσε με επιτυχία η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Δεκάδες βετεράνοι και ανεξάρτητοι αθλητές είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν για λίγο από το άγχος της καθημερινότητας και να ξεδώσουν αγωνιζόμενοι με συνομήλικους συναθλητές τους.
Οι συμμετέχοντες έφτασαν τους 65 και προέρχονταν από την Αθήνα, την Δράμα, την Καβάλα, την Φλώρινα, τον Βόλο, την Κοζάνη, την Αλεξανδρούπολη, τα Γιάννενα και τη Θεσσαλονίκη. Ο σύλλογός μας συμμετείχε στους αγώνες με τέσσερις αθλητές και μία αθλήτρια. Για άλλη μία φορά καταφέραμε να πάρουμε δύο μετάλλια κάνοντας αισθητή την παρουσία μας στο χώρο του πινγκ-πονγκ.
Πιο συγκεκριμένα, ο Ευθυμίου Θωμάς, αγωνιζόμενος σε έναν όμιλο (Βετεράνοι 40-49) που αποτελούνταν από αθλητές που έχουν αγωνιστεί παλαιότερα στην Α1 κατηγορία και εξακολουθούν να είναι ενεργοί (π.χ. Πετρόχειλος Γ.(No 62), πρώην διεθνής και νυν αθλητής της ΑΕ Αθηνά Μαγκουφάνας) και έχουν τεράστια εμπειρία, παίζοντας πολύ ώριμα κατάφερε να αναρριχηθεί στην τρίτη θέση σημειώνοντας σημαντικές νίκες με 3-1 επί του Κατσαντώνη Ι. (Νο 185) και με 3-1 επίσης επί του Τερζίδη Δ. (Νο 154).
Ευθυμίου Θωμάς

Ο Λυγούρας Γιώργος, επίσης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία του (ανεξάρτητοι 40-50) αποδίδοντας πολύ καλό πινγκ πονγκ. Στον ημιτελικό αντιμετώπισε τον μόνιμο πρωταθλητή της κατηγορίας Ραμπότα Ν., από τον οποίο και έχασε 0-3 παρά την καλή προσπάθεια.

Λυγούρας Γιώργος
Ο Σκλιας  Αλέξανδρος αγωνιζόμενος σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο (50-59) με παλιούς πρωταθλητές (π.χ. Μακρής Α. παλιά δόξα του Παναθηναϊκού, πρωταθλητής Ελλάδας και διεθνής αθλητής) κατέκτησε την έκτη θέση.
Σκλιας Αλέξανδρος
Ο Καλογήρου Γιώργος αγωνίστηκε στην κατηγορία βετεράνοι 40-49, όπου κατέλαβε την έβδομη θέση. Η Παπακυριακού Μαρία, αγωνίστηκε στην κατηγορία ανεξάρτητοι 18-40. Στην πρώτη της επίσημη εμφάνιση με τα χρώματα των «ΣΑΡΙΣΩΝ» δεν κατάφερε να σημειώσει νίκη, ωστόσο αποκόμισε πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.

Καλογήρου Γιώργος
Συμπερασματικά, ο σύλλογός μας θεωρούμε ότι έκανε άλλη μία επιτυχημένη εμφάνιση σε ένα πανελλήνιο τουρνουά το επίπεδο του οποίου ήταν σαφώς υψηλότερο από κάθε άλλη φορά. Τα δύο μετάλλια αποδεικνύουν την καλή δουλειά που γίνεται στη Φλώρινα, η οποία ευχόμαστε σύντομα να αναδείξει και τα νέα ταλέντα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου