Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

4ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (Εσωτερικό ΣΑΡΙΣΩΝ)

Μετά τη λήξη του Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής σειρά έχει το Εσωτερικό Πρωτάθλημα ΣΑΡΙΣΩΝ. 
   

Μετά τη λήξη του Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής σειρά έχει το Εσωτερικό Πρωτάθλημα των ΣΑΡΙΣΩΝ. Το πρωτάθλημα αυτό έχει διοργανωθεί σε επίπεδο πόλης άλλες τρεις φορές στο παρελθόν με διαφορετικό διοργανωτή, αλλά με τα ίδια πρόσωπα. Το 4ο λοιπόν πρωτάθλημα ξεκινάει την Κυριακή 27/2 και αναμένεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον όλων όσων παίρνουν μέρος, καθώς εφέτος και το επίπεδο είναι ανεβασμένο και οι διαφορές μεταξύ των αθλητών έχουν μικρύνει κατά πολύ. Θα διεξαχθούν τρία παράλληλα πρωταθλήματα: Των ενηλίκων (18+), των παίδων (10-18) και το διπλό με μικτά ζευγάρια των δύο προηγούμενων κατηγοριών.
Στο πρωτάθλημα των ενηλίκων συμμετέχουν 16 άτομα, στων παίδων 14 και στο διπλό 14 ζευγάρια. Όλες οι κατηγορίες θα διεξαχθούν σε δύο γύρους "όλοι με όλους" με παιχνίδια στα τρία νικηφόρα σετ(best of five). Αυτό σημαίνει ότι κάθε συμμετέχων θα δώσει 30 ή 26 παιχνίδια μέχρι που να έχουμε τους τελικούς νικητές. Καθώς οι αγώνες είναι πολλοί δύσκολο είναι να κάνει κανείς προγνωστικά. Για την κατηγορία των ενηλίκων φαβορί θεωρούνται ο Σαπρανίδης Φαίδων (ο κινέζος), νικητής των δύο προηγούμενων ετών, ο Ευθυμίου Θωμάς (το ζόμπι), σε τρομερή αγωνιστική φόρμα, ο Φωτιάδης Κων/νος (ο αίλουρος), ο πιο σταθερός αθλητής και ο Σκλιας Αλέξανδρος (ο στρατηγός) ο πιο δυναμικός και εκρηκτικός αθλητής.
Να θυμίσουμε εδώ τους νικητές των προηγούμενων ετών και να ευχηθούμε σε όλους καλή διασκέδαση πρώτα και μετά ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

1ο Πρωτάθλημα Φλώρινας 2007-2008: Σκλιας Αλέξανδρος
2ο Πρωτάθλημα Φλώρινας 2008-2009: Σαπρανίδης Φαίδων
3ο Πρωτάθλημα Φλώρινας 2009-2010: Σαπρανίδης Φαίδων

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ (ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΕΙ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ)ΓΕΜΑΤΗ ΟΙΝΟ!
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή