Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Μετά από πολλά ερωτήματα που δεχτήκαμε, όσο αφορά το ανοιχτό τουρνουά Φλώρινας διευκρινίζουμε τα εξής:
  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι κατέχουν δελτίο και όσοι δεν κατέχουν δελτίο. Αυτό ισχύει για όλες τις κατηγορίες. Οι έχοντες δελτίο δε θα αγωνιστούν με τους μη έχοντες δελτίο.
  • Την Παρασκευή 29/6/12 (17.00-21.00) θα αγωνιστούν οι παμπαίδες και οι παγκορασίδες. Εάν το επιτρέψει ο αριθμός των συμμετοχόντων οι κατηγορίες αυτές θα "σπάσουν" σε δύο ηλικιακές μικρότερες κατηγορίες: Α΄, Β΄, Γ΄ Δημοτικού και Δ΄, Ε΄, Στ΄ Δημοτικού.
  • Το Σάββατο 30/6/12 (9.00-18.00) θα αγωνιστούν οι παίδες-κορασίδες και οι νέοι-νεανίδες. Εάν ο αριθμός των συμμετοχόντων είναι μικρός οι κατηγορίες θα συγχωνευτούν σε δύο ξεχωριστές για τα αγόρια και τα κορίτσια.
  • Την Κυριακή 1/7/12 (9.00-18.00) θα αγωνιστούν οι άντρες και οι γυναίκες. Σε περίπτωση που ο αριθμός είναι μεγάλος για την κατηγορία των αντρών, θα υπάρξει ηλικιακός διαχωρισμός της κατηγορίας (π.χ. <40, >40). Αυτό θα ισχύσει και για τους ενεργούς αθλητές και για τους ανεξαρτήτους.
  • Ένας αθλητής μπορεί να αγωνιστεί και σε μεγαλύτερη κατηγορία από αυτήν που ανήκει. Δηλαδή, για παράδειγμα, ένας παμπαίδας μπορεί να παίξει, εάν το επιθυμεί και το Σάββατο στην κατηγορία του και στην κατηγορία των παίδων την επόμενη μέρα. Δεν ισχύει το αντίστροφο. Η διπλή συμμετοχή δεν επιβαρύνει οικονομικά τον ενδιαφερόμενο. Με την ίδια συνδρομή (10 ευρώ) μπορεί να παίξει κάποιος σε δύο κατηγορίες.
  • Σε κάθε περίπτωση, η τελική διαμόρφωση των κατηγοριών θα γίνει γνωστή μετά τη λήξη των δηλώσεων (20/6/12).
  • Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε εννέα (9) τραπέζια στο Κλειστό Γυμναστήριο της Φλώρινας.
Για όποιες τυχόν επιπλέον απορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 6937164317
Ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου