Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΣΑΡΙΣΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ

 


Σε μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση πήρε μέρος ο σύλλογός μας με δυναμική παρουσία, κυρίως στα κορίτσια.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο 20-21/4/2024 και πήραν μέρος οι 16 πρώτοι (TOP16) από κάθε κατηγορία της βαθμολογίας των 6 Αναπτυξιακών Ανοιχτών Πρωταθλημάτων που διοργάνωσε σε διάφορες πόλεις η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς.

Η ομάδα της Φλώρινας είχε εκπροσώπηση με επτά αθλητές/τριες: ο Κων/νος Σωτηρίου στους Εφήβους, η Γεωργία Σπανού, η Παρασκευή Σπανού, η Ειρήνη Χρυσοστομίδου και η Νεστορία Χρυσοστομίδου στις Κορασίδες, ο Μάριος Σερίδης και ο Βαγγέλης Χρυσοστομίδης στους Παμπαίδες. Επίσης, αγωνίστηκε και ο Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής με τα χρώματα του Ποσειδώνα Λουτρακίου στην κατηγορία των Παίδων.

Σε μία διοργάνωση που έπαιζαν οι καλύτεροι της κάθε κατηγορίας ο βαθμός δυσκολίας ήταν πολύ μεγάλος. Πιο κοντά στην κατάκτηση ενός μεταλλίου έφτασε η Γεωργία Σπανού, που κατέλαβε τελικά την 4η θέση. Στην 6η θέση τερμάτισε η Ειρήνη Χρυσοστομίδου και στην 7η η Νεστορία Χρυσοστομίδου. Η Παρασκευή Σπανού τεράτισε στην 15η θέση.

Από τα αγόρια στους Παμπαίδες ο Μάριος Σερίδης τερμάτισε στην 10η θέση και ο Βαγγέλης Χρυσοστομίδης στην 14η θέση. Στους Εφήβους, ο Κων/νος Σωτηρίου στην 13η θέση. Ο Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής βγήκε 6ος στους Παίδες.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στα οκτώ παιδιά που πήραν μέρος στην πιο δύσκολη διοργάνωση της χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου