Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

O κ. Τοσουνίδης δίνει οδηγίες στον Περιβολάρη Δ.
Την Κυριακή 6/2/2011 για πρώτη φορά οι ΣΑΡΙΣΕΣ συμμετείχαν σε μία μεγάλη διοργάνωση με την παιδική της ομάδα. Η σύνθεση:
-Προπονητής: Τοσουνίδης Νικόλαος
- Παίδες: Σουμπάσης Ιωάννης, Λυγούρας Ανδρέας, Παπούλκας Στέφανος, Κωνσταντινόπουλος Αλέξανδρος
- Παμπαίδες: Αραβιάδης Ορέστης, Μιχαηλίδης Στέργιος, Λυγούρας Σωτήριος, Περιβολάρης Δημήτριος, Σπανός Δημήτριος
Μιχαηλίδης Στέργιος
Στην Κοζάνη, στο κλειστό των ΤΕΙ, συγκεντρώθηκαν  160 παιδιά δημοτικού και γυμνασίου από 18 συλλόγους της Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Ηπείρου και συναγωνίστηκαν στην αρχή σε ομίλους των τριών και στη συνέχεια σε αγώνες νοκ-αουτ. Το επίπεδο των παιδιών που αγωνίστηκαν ήταν πολύ υψηλό μια και τα περισσότερα από αυτά προέρχονται από ομάδες που καλλιεργούν το άθλημα εδώ και πολλά χρόνια με ειδικευμένους προπονητές (π.χ. ΠΕΡΑ Θεσς/νίκης, Βέροια, Ιωάννινα, ΧΑΝΘ, κ.α.). Έτσι το έργο των μικρών αθλητών μας που για πρώτη φορά πήραν μέρος σε επίσημους αγώνες ήταν από την αρχή πολύ δύσκολο. Τα παιδιά μας μπορεί να μην προκρίθηκαν από τους ομίλους τους, όμως και νίκες έκαναν και πολλές φορές πάλεψαν τα παιχνίδια. Την καλύτερη εμφάνιση έκαναν οι Σουμπάσης Ιωάννης και Περιβολάρης Δημήτριος, οι οποίοι σημείωσαν δύο νίκες στα τρία παιχνίδια που έδωσαν. Η δουλειά του προπονητή κ. Τοσουνίδη φάνηκε και ο σύλλογός μας εισέπραξε τα συγχαρητήρια των ανθρώπων της Ομοσπονδίας για τα βήματα προόδου που έχει κάνει ως τώρα. Η εμπειρία που απέκτησαν τα παιδιά είναι πολύ σημαντική για τη μελλοντική τους εξέλιξη.
Ο Λυγούρας Σ. εν δράση
Από αριστερά: Παπούλκας Στ., Σουμπάσης Ι., Τοσουνίδης Ν., Λυγούρας Α., Κων/πουλος Αλ.
Κλείνοντας, θα θέλαμε να συγχαρούμε τον ΣΕΑ Κοζάνης για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία, να ευχαριστήσουμε τον προπονητή μας και τους αθλητές μας για την καλή τους εμφάνιση, να ευχαριστήσουμε ακόμα τους συνοδούς κ. Καλογήρου Γ. και Πετσούκη Κ. για τη βοήθεια και ενίσχυση που παρείχαν στην ομάδα και τέλος τους γονείς που ήταν παρόντες και συμπαραστέκονται στην όλη μας προσπάθεια.
Ο Περιβολάρης Δ. σε νικηφόρο παιχνίδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου